S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky k poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači nebo jiném zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

KONTAKT

KATKA obchod, s. r. o.
V Šipce 670/3
301 00 Plzeň
tel: +420 607 097 343
napište nám
info@obchodpromiminko.cz
IČ: 044 80 741

Užitečné odkazy » Ochrana osobních údajů

Právní doložka

Ochrana osobních údajů

Jsme rádi, že jste navštívili naše webové stránky, a že se zajímáte o námi nabízené výrobky a naši společnost. Považujeme za svoji povinnost zajistit ochranu vašeho soukromí, abyste se při používání našich stránek cítili bezpečně.

Naše stránky můžete navštívit, aniž bychom od vás požadovali jakékoli osobní údaje. To samé platí i pro newslettery, kontaktní formulář i vlastní e-shop. Jediné informace, které získáme, jsou název vašeho poskytovatele internetových služeb, webová stránka, ze které přicházíte a údaj, které z našich webových stránek si prohlížíte. Tyto informace budou vyhodnocovány pro statistické účely, jednotliví uživatelé však zůstanou anonymní.

K vyřízení vašich objednávek potřebujeme znát některá vaše osobní data, jako je jméno, adresa, telefon, případně emailová adresa. Vážíme si vaší důvěry, chráníme vaše data před zneužitím a neposkytujeme je třetím stranám, s výjimkou těch případů, kdy je poskytnutí některých údajů. (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou k úspěšnému doručení zboží.

V rámci lepší dostupnosti objednaného zboží a zkvalitňování služeb námi využívaných dopravců, využívá Česká pošta při doručování aktivně telefonní číslo a e-mail adresáta. Pokud je ve Vaší objednávce uvedeno telefonní číslo a e-mail, jsou tyto kontaktní údaje předány spolu se zásilkou přepravci za účelem bezproblémového doručení Vaší zásilky.

Společnost KATKA obchod, s.r.o. je registrována Úřadem na ochranu osobních údajů pod číslem 62350 / 001. Prohlašujeme tímto, že s Vašimi osobními údaji budeme nakládat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších změn a dodatků.

Údaje neregistrovaných zákazníků jsou uchovávány výhradně za účelem vyřízení předmětné objednávky. Data registrovaných zákazníků uchováváme za účelem vyřizování objednávek a vyššího komfortu při opakovaných nákupech. Zákazník si sám během registrace a následně kdykoliv po přihlášení registrovaného zákazníka do webového rozhraní může zvolit, zda od nás chce odebírat emaily s informacemi o novinkách a akcích – newslettery, zároveň může bez jakýchkoliv omezení kontrolovat a upravovat údaje o své osoby.

Chcete-li, aby Vaše osobní údaje byly z naší databáze zcela odstraněny, můžete nám zaslat Váš požadavek, a to písemně nebo emailem na adresu info@obchodpromiminko.cz. Vaše osobní údaje budou neprodleně odstraněny z naší databáze a současně bude odstraněn i Váš uživatelský účet. V případě další objednávky pak budete moci nakupovat jednak jako neregistrovaný zákazník nebo je možné se opět zaregistrovat a vytvořit si nový uživatelský účet.

Další informace o ochraně osobních údajů najdete v našich Obchodních podmínkách.



V Plzni dne 1. listopadu 2015



KATKA obchod, s. r. o.